Thursday, October 27, 2011

segmen gambar kucing paling comey



Assalamualaikum....

Dear Cik D~

hehee~ tengok tajuk nih! ngeEe~

actually cik ima teruja lak bace entry kat blog Datin Jijah ni~

ngEe~ almaklum la cik ima ni mmg~

PENCINTA KUCING YANG SEJATI! (bak kata roomate cik ima)

hehehe~

cik ima banyak gak la koleksi gambar2 kucing..

kebykkan cik ima snap pic bile tejumpe kucing2 yg lalu lalang sekitar cik ima~

hehehe~


tapi kat bawah ni gambar kucing kat umah cik ima tau!

and ade jugak gambar kucing kat umah sewa cik ima~

so~

tengok la eh comey ke tak?

hehehehe~

eh lupe pulak

jom la korang join segmen nih!

korang leh klik sini utk maklumat lanjut..

create your own banner at mybannermaker.com!





http://www.emocutez.com ha~ yang ni kembar tau~ ^_^ gambar sebelah
kiri nama dia KONTOT ( sebab ekor dia pendek)
http://www.emocutez.com yang kanan tu panjang~ hehe~ dua2 jantan~ skang ni tinggal si KONTOT je.. yg satu lagi tu hilang ntah kemane.. sedih je~ hurm..~






http://www.emocutez.comHehe~ encem tak yang ni~ nama dia cik ima kasi inCek itAm~ kucing ni kat umah sewa cik ima..





http://www.emocutez.comha~ swEet jek kan ? si teRchik ni tido kejenye~ hehe~ nama beliau cik ima panggil teRchik .. ~ sbb fizikal dia kecik sangat~




http://www.emocutez.com haaA~ lastly~ ni takde nama.. sorry~ jumpe kat kedai mkn.. siap ngah meOw gitu~ sweet kan~ kan~ hehehe




al-kisah~ si kucing~

utk melengkapkan lagi segmen kucing ni~

soalan seterusnye dari Datin Jijah : mengapa anda minat kucing?

http://www.emocutez.com cik ima bukan takat minat jek~ cik ima SAYANG GILER lah! dengan makhluk ciptaan ALLAH swt yang begelar KUCING nih~ nak tau kenapa? hmm~ cik ima suke tengok telatah kucing2 ni, tenang jek.. stress pun hilang tau! tengok jela face diorang.. comey! hehehe~ dah la tu~ swEet sangat... leh dikatakan mereka ni lebih paham dengan kite, bile sedih, kucing ni leh jadi tempat mengadu~ seriusly! dulu, masa cik ima ngah sedih2 kan, sembang2 ngan kucing ( ade la orang kata cik ima ni "crazy gurLz".. ah! semua tu tak mau amik tau) hehehe~ boleh lak kucing tu begeser pale dia kat badan kite sambil meow meow.. macam nak tenteramkan hati kite la kan~ sweet kan? hehe..! panjangnye cik ima beceloteh! sekian ini saje jawapan utk soalan datin jijah yek.. ekekeke~ leh wat essay 180patah perkataan.. hakhak!



Ape lagi! sahabat bertuah utk join segmen ni......====>>>





hehehe~ join tau korang2 !

take care~

daAadAaa cik D sayang!

luv U SE http://www.emocutez.com


p/s : sayangilah kucing anda~ hehehe~ http://www.emocutez.com





2 comments:

jijah said...

k thanks join mysegmen hehe...sgala iklan yg ada dblog anda..jijah akn tembak k..hehe...comeyl nyew kucing2 anda..hehe...

Cik Nazatul Shima Ismail said...

ekekeke~ mekasih!