Friday, September 30, 2011

bila ku kesorangan



Assalamualaikum~

Dear cik D sayang~http://www.emocutez.com

hye~ how are you?

hehehe~

haish~ today cik ima keluar tengok movie lagi!

http://www.emocutez.com hahahahaha~

giler seh! haish~ tu la.. tak penah2 buat kan..

sekali dah buat, asyik nak buat aje kan kan..

hmmMm~ sejak2 jadi lone ranger nih~

cik ima dah tak macam dulu la pulak~

tadi gi tengok movie citer LIBAS..

lakonan Rosyam Nor..

Kurang minat sangat la citer camtu~

huk3.. kisah Bola Sepak Takraw

sorry xde gambar.. hehehe~http://www.emocutez.com

hAa~ gambar kat bawah ni..

hehehe~ gambar malam semalam~

time cik ima study utk test pagi tadi~

hehehehe~ punye banyak stok makanan ringan! http://www.emocutez.com

memang terbaik lah! hahahaha~


ade short note, keropok with my laptop~


heEe~ berbalik pada tajuk entry yang asal~

"bila ku kesorangan"

eceh ceh~ kalah tajuk Novel...

hahaha~http://www.emocutez.com

actually Hari rabu yang lalu persamaan 28 September 2011..

kebetulan cik ima dah memang takde class tiap2 hari rabu..

then~ otak pun skang ngah tension ngan mcm2 hal kan..

so tetibe buat keje gile ni kan kan!

cik ima keluar sesorang!

perghhh~ memang terbaik lah kan~

almaklum cik ima bkn yg jenis ade GENG2 Upin Ipin nih!

lone ranger jek...~

sampai2 jek Jusco cik ima isi perut dulu la kan kan~



hehe~ snap2 gambor KFC http://www.emocutez.com


after that~ selepas mengelamun punya la lame kat KFC tu sorang2...

cik ima pun start melangkah ke TGV jusco tuh!

mata memang dah tertumpu ke poster tu kan kan~




hehehe~ satu je tiket~

memang la bosan gi sorang2.. tapi ape nak buat~

takde member~ haish~ sadisnyer..~http://www.emocutez.com




sambil2 tunggu jam pukul 1.15p.m...

cik ima saje je snap gambar keadaan TGV tersebut~

ramai budak2 UITM~

tibe nye masa cerita tu kan!

dengan semangatnye cik ima melangkah masuk~

start2 je citer tuh~

sah! gelak tak ingat orang kiri kanan depan belakang!http://www.emocutez.com

hahahaha~

memang terbAikkkkkk!

cik ima ade call mak siang tadi..

cerita la ape yang cik ima buat masa hari rabu tu kan..

mak cakap " kamu ni xde koje dah le tu ek.. iskh iskh..."

hahaha! selamat ! mak tak marah! hehehehe~

kalau citer kat kakak ni kompem beliau jeles! hahah~

tak sabar nak balik umah !

nanti nak citer kat beliau~

muehehehehehe~ http://www.emocutez.com

alamak! citer tak abis lagi la!

habis2 je citer Bini Biniku Gangster tu kan~

cik ima gi beli Conetto McFlurry~

fiUuUuU~ batuk tak hilang dah makan ice cream! hahaha~

pedulikan!


hehehe~ begitulah citer nye~

now tengah otak mereng~http://www.emocutez.com

memang bende yg cik ima tak pernah buat, cik ima akan buat...

pedulikan ape orang nak kata~

janji bukan buat bende yang tak betul~

kan kan kan cik D~

hehe~ cik ima ngah cari novel terbaru la..

penulisan from Areila Sahimi tu~

haish~ takde plak kat popular~

nanti2 nak cari balik~

heEe~ okey lah sayanG~

cik ima undur diri dulu k...

banyak assigment yang cik ima tangguh2 kan~

sebab memang minggu ni cik ima tak study sgt...

otak tak betul...

tension memanjang..

so~ nak cuba buat la.. nanti lecturer bising!

huk3...

k,lah~ sayang cik D sangat2..

love u forever~

dAa~http://www.emocutez.com


p/s : kadang2 tu jeles tengok orang yg gi jejalan kat Jusco tu~ huk3.... jeles2...

2 comments:

Nurhafiza said...

saya thu nape anda jeles... sbb diorg jejln ber 2 kan... kan3....

Cik Nazatul Shima Ismail said...

ekekeke... tau xpe my kakak...