Thursday, April 14, 2011

JOM JOIN GIVE AWAY

Assalamualaikum~

NggEEe~ Contest?

Haish~ hehehe~

Si piOk a.k.a Zali la nih!

Tetibe tag blog cik ima kan kan~

Kena gak la buat..~ haish~


So~ !

JOM JOIN GIVE AWAY~ http://www.cute-smiley.com





Di Taja Oleh : -

Eyme Shahida


Hadiah yg menarik :

pertama --> top up rm30

kedua & ketiga --> masih mencari idea ,
or korg nak top up jugak ? ^^

keempat --> selendang , ( kalo dpt dekat laki , sila sila bg dekat mak , makcik or kakak or adik korg ke )..

kelima & keenam --> percuma header & masuk dalam bloglist saya okay ? ^^

ketujuh & kelapan --> blog review beserta komen dr saya :)



syarat syarat nak join GA ni :



- letak entry tajuk : Jom Join Give Away Aimi !
http://www.cute-smiley.com Dah letak tajuk da.. ^_^


- letak banner di atas dlm entry korg
http://www.cute-smiley.com Dah letak jugak.. ^__^



- letak dekat side bar jugak.. kalo takde , kira terbatal dgn sendiri okay ?
http://www.cute-smiley.comEaks.. akan diletak.. ekeke~ ^__^




- follow blog saya sebab senang korg nak tgk update , tp taknk follow , tak kisah ^^

http://www.cute-smiley.comda lame follow.. ^__^





- tag 2 rakan yg ade blog ^^

http://www.cute-smiley.com ZaliZalu PiOk MumU


http://www.cute-smiley.com Incek MD ^__^





- tarikh tutup 30 APRIL 2011

http://www.cute-smiley.com okey~ hehehe~ Tutup2.. ^___^




- last one : letak link url entry korg dekat komen saya okay , jangan letak dekat SB.

http://www.cute-smiley.comSudah letak! tQ.. ^___~

3 comments:

zalizalu said...

harap2 saya menang.. amin

Cik Nazatul Shima Ismail said...

hahaha piok!

aimi shahida said...

tq sis !
hahaha
moga moga menang eaa..
^^