Wednesday, January 26, 2011

Setelah siapkan keja...

Assalamualaikum....

hye cik diari!
hehe... actually cik ima baru siapkan asggment 3 utk subjek digital media..
haha~ best tau... kena rakam suara..
ala2 pembaca berita kat radio..
perggghhh~

kelakar tau time cik ima ngan patner cik ima rakam suara kitorang
gelak2 jek..
last2 siap jugak la..
alhamdulillah..
hehehe....

cik ima ingat nak upload rakaman suara kitorg..
tapi.. nanti korang boring plak dengar pembaca berita tak bertauliah ni..
so, cik ima lupakan niat untuk upload...
hahaha~

sorry ek.. nanti de peluang , ade la cik ima upload..http://www.cute-smiley.com


hmm.... lagi 2 hari cik ima nak alik Perak!!
weh~ tak sabar!!!!
hahaha~

yela.. lama kot cik ima tak balik..(lama ke? maybe lame.. haha..)
eh, okey la... nak continue study...
so,nanti cik ima posting agi k...
papai~
http://www.cute-smiley.com





p/s : cik ima pelik dengan sesetgah manusia ni.. kenapa ek bile kite tak marah, tp still anggap kite ni "marah" ? ade rupe pemarah ke ek? hot temper? oh no! bkn cik ima la ....~
cik ima mmg hati tisu~ but ade la part yg leh jadi hati tisu tu.. bkn sesuka hati nak sesentap..
anyway~ jangan la tanye bkn2... klau bende tu xjadi, kang jadi plak.. ha! mau?
hahaha... k,lah.. tata~

2 comments:

Chapit Zulkefli said...

afiq xdan lagi nak buat assignment & 2 mini projek. 1 dokumentari fsal makanan, 1 lagi DJ radio :)

Cik Nazatul Shima Ismail said...

really? wah~ hehe... pg2 ni kena anta.. mlm baru siap.. hahaha~